O nama

Orbis je škola stranih jezika koja je osnovana kako bi omogućila svojim polaznicima obrazovanje koje ne uključuje beskrajne radne listiće i suhoparno učenje na pamet raznih gramatičkih pravila.
Cilj nastave u Orbisu je omogućiti Vam da se funkcionalno služite stranim jezikom u razgovoru. Na našim individualnim tečajevima možete očekivati značajni napredak u Vašim konverzacijskim vještinama. Uz to, pobrinut ćemo se da tečaj bude ne samo poučan, nego i zabavan! 

 

Što mogu očekivati od tečaja u Orbisu?

  • Individualnu nastavu: Vaš će profesor svake minute biti u potpunosti posvećen samo Vama.
  • Prilagodljivost Vašem rasporedu: Nastava će se odvijati na lokaciji koju Vi odaberete i u terminima koje Vi odredite. Cijenimo vaše vrijeme!
  • Fokus na konverzaciji: Naučit ćete s lakoćom snalaziti se u govoru, bez obzira radi li se o poslovnoj komunkaciji ili neformalnom razgovoru.
     

Što ne mogu očekivati od tečaja u Orbisu?

  • Pasivnu nastavu: Ako sudjelujete u tečaju kao jedan od grupe polaznika, dobre su šanse da ćete progovoriti tek jednom svakih desetak mintuta. U Orbisu se nastava odvija jedan-na-jedan, što znači da će svaki sat tečaja biti proveden u dinamičnoj nastavi u kojoj ćete Vi biti u centru pozornosti i, uz pomoć profesora, razgovorom ćete savladati strani jezik.
  • Gubitak termina: Iskrsnule su Vam neodgodive obaveze i ne možete stići na dogovoreni termin nastave? Nema problema! U takvim slučajevima dovoljno je obavijestiti profesora s kojim ćete zatim dogovoriti novi termin - gubitka nastave nema!
  • Smrtno dosadno učenje: Vjerujemo da već postoji dovoljno škola koje nude tečajeve koji ubijaju svaku volju i želju za učenjem stranih jezika. Mišljenja smo da je učenje najučinkovitije samo kada se u učeniku, osim znanja, razvija i znatiželja i pozitivan stav prema onome što uči. Zato se svaki sat svakog tečaja U Orbisu odvija tako da učenje bude zabavno, a ne dosadno i suhoparno.

Kako se prijaviti?

Za tečaj stranog jezika ili prijevod možete se prijaviti odmah. Kliknite na gumb "Prijavi se!", ispunite formular, a mi ćemo Vam se ubrzo javiti radi daljnjih dogovora.