Tečaj njemačkog jezika

Znate li da u njemačkom jeziku postoje, sa svim svojim oblicima i varijantama, gotovo 23 milijuna riječi? Prosječni govornik njemačkog jezika u svom vokabularu koristi samo 12-16 tisuća riječi.

Koliko ih Vi znate?

Ako Vas odgovor na to pitanje baca u depresiju - ne brinite se! U Orbisu Vaš će se vokabular, kao i Vaše samopouzdanje u govoru, poboljšati uz pomoć iskusnih nastavnika i metoda poučavanja koje Vas neće ubiti dosadom, nego izazvati zanimanje za učenjem, dati Vam priliku da više govorite, a manje rješavate gramatičke zadatke na papiru te da na opušten i zabavan način usvojite novo znanje i progovorite njemački kao nikad prije.

Bez obzira na Vaše predznanje, tu smo da Vam pomognemo putem tečaja jedan-na-jedan. Bilo da tek počinjete učiti njemački ili ste ga zadnji puta učili u školi, bilo da ste već napredan govornik koji želi usavršiti svoje znanje, naši će profesori osmisliti program prilagođen baš Vama, kako bi iz njega izvukli najveću moguću korist. 

Zainteresirani ste? Predbilježite se za besplatni probni sat, upoznajte svog profesora i započnite svoj put prema tečnom i samopouzdanom govoru na njemačkom jeziku.

 

Kako se prijaviti?

Za tečaj stranog jezika ili prijevod možete se prijaviti odmah. Kliknite na gumb "Prijavi se!", ispunite formular, a mi ćemo Vam se ubrzo javiti radi daljnjih dogovora.